Mot nya mål

 

         5 Augusti 2012

        p1020896-redigerad.jpg
”Jag ser mållinjen, några hundra meter kvar nu. Jag ökar takten, försöker spurta. Det bränner i benen och andningen är ansträngd. Jag uppbådar mina sista krafter, ger allt vad jag har kvar. När jag passerar mållinjen sträcker jag armarna i luften, jag gjorde det! ”

 

 

Läs kapitel 1 ur min bok HÄR.

 

Kommentarer från läsare, klicka HÄR.

 

Text från baksidan på boken:

Hösten 2005 råkade jag ut för en allvarlig knäskada som skulle komma att få mer långtgående konsekvenser än jag någonsin kunnat drömma om. Jag var på toppen av min fotbollskarriär och plötsligt tog det bara slut.

 Min identitet var så starkt förknippad med idrottaren inom mig att jag tappade bort mig själv. Motgångar och bakslag följde på varandra, en negativ spiral, till synes utan slut. När det var som värst visste jag inte om jag någonsin skulle bli smärtfri igen, än mindre kunna träna eller springa. Det som gav mig energi att fortsätta kämpa vidare var kärleken till idrotten och en längtan efter att kunna träna igen.

 Mitt Må-bra konto började sina och snart låg jag på minus utan att veta hur jag skulle fylla på igen. Till slut sade kroppen ifrån, inre stress, ständig värk, ångest och begynnande depression. Det skulle ta sju långa år innan jag kunde gå vidare och lägga allt bakom mig.

 Min dröm är att min berättelse ska inspirera andra att göra en förändring, att hitta sin inre styrka och att orka kämpa vidare. För nu vet jag att allt är möjligt, om man bara vill och tror på att det kan gå.

 

 Extra material

 Tidningsartiklar på Ystads Allehanda finns HÄR.

Utdrag från boken finns HÄR.

 Artikel om min bok i Skånska dagbladet finns HÄR.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)