Behöver du inspiration, en spark i baken eller vill du bara höra om en fantastisk resa?

 

Alla råkar vi någon gång i livet ut för motgångar och får en känsla av att vi bara vill ge upp, att vi inte orkar fortsätta kämpa. Jag valde att ta kampen och nu vill jag hjälpa lyssnaren att hitta sin egen inre styrka att orka kämpa vidare.

Med en blandning av eftertänksamhet, allvar och humor berättar jag om min långa väg tillbaka. Det handlar om blod, svett och tårar, om motgångar och bakslag, om träning och fotboll, om hur dåligt man kan må och hur bra man kan må och så handlar det om ren och skär lycka och glädje över att lyckas komma tillbaka.

 

"Det är lätt att känna med Madde när hon med inlevelse och sitt personliga sätt  berättar sin historia, och man lämnar föredraget med en känsla av att ingenting är omöjligt!"

 

"Madde berör med sin föreläsning. Hon blandar sorg och glädje i ett avskalat och ärligt budskap. Som deltagare blir du engagerad och delaktig i hennes historia om vägen tillbaka. Humor, smärta och kämparglöd blir till en perfekt blandad cocktail när livet bestämmer sig för en annan väg än man tänkt. Madde ger mig känslan av att allt ordnar sig till det bästa även om det bästa inte var uppenbart från början !

 

Jag deltar i öppna föreläsningar dit man själv kan anmäla sig, se kalendern. Jag är även öppen för inbjudningar till slutna sällskap för att hålla min föreläsning. Kontakta mig gärna för att få mer information.

  

Genomförda föreläsningar, klicka HÄR

  

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)